Kennissessie 2 Futureproof | 18 mrt ‘25
- Laat je inspireren
- Agenda
- Kennissessie 2 Futureproof | 18 mrt ‘25
Kennissessie 2 Futureproof
Gastvrij Fryslân presenteert op dinsdag 18 maart een niet te missen kennissessie: 𝚏𝚞𝚝𝚞𝚛𝚎 𝚙𝚛𝚘𝚘𝚏 – Skills voor de Horeca van Morgen: Toekomstbestendig Werken
Wat kun je verwachten?
Een interactieve workshop waar studenten, docenten en horecaprofessionals samenkomen om te ontdekken welke vaardigheden en kennis de horecaberoepen van de toekomst vereisen. Tijdens deze sessie deelt spreker Georges El Halal, onderzoeker en expert op het gebied van innovatie en trends in de horeca, exclusieve inzichten over de impact van technologie en digitale transformatie op de werkplek van morgen. We bespreken uitdagingen waarmee de horeca wordt geconfronteerd bij het opleiden van de nieuwe generatie professionals.
We kijken naar hoe de huidige en toekomstige trends, van digitalisering tot duurzame innovaties, invloed hebben op het werk in de horeca en welke competenties nodig zijn voor een succesvolle carrière. Wat zijn de belangrijkste vaardigheden voor de horecawerkers van morgen? En hoe bereiden we studenten en toekomstige medewerkers voor op de horeca van de toekomst?
Waarom deze sessie niet te missen is:
- Inzicht krijgen over de toekomst van werk in de horeca;
- Interactieve discussies over de nieuwste trends, uitdagingen en kansen;
- Netwerken met collega’s, studenten en docenten;
Voor wie?
Deze sessie is speciaal ontworpen voor studenten, docenten en professionals die actief willen bijdragen aan het vormgeven van een toekomstbestendige horeca. Of je nu net begint in de sector of al jaren ervaring hebt, de inzichten en kennis die hier worden gedeeld, helpen je om vooruit te denken en je voor te bereiden op wat komen gaat.
Mis deze kans niet! Zet de eerste stap naar een toekomstbestendige carrière en ontdek welke vaardigheden je nodig hebt om te slagen in de horeca van morgen.
Algemene informatie
Datum: dinsdag 18 maart 2025
Locatie: Parkhotel Tjaarda, Oranjewoud
Tijd: 09:30 – 12:30
Opgave: voor 11 maart 2025
Let op: deze activiteit is speciaal voor bedrijfspartners van Gastvrij Fryslân, docenten & studenten van Hubs en Firda-docenten in Horeca en Hospitality