Kennissessie Briljante Mislukking | 10 dec ’24

Kennissessie Briljante Mislukking

Ben jij klaar om fouten te omarmen en ervan te leren? In een wereld die razendsnel verandert, is het belangrijk om risico’s te durven nemen, te experimenteren en… te mislukken! Tijdens deze kennissessie ontdek je hoe je met een open houding naar je werk kunt kijken en hoe je briljant kunt leren van fouten.

Spreker Bas Ruyssenaars, innovator en medeoprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen, neemt je mee in zijn inspirerende verhaal. Met zijn achtergrond als ondernemer en oprichter van strategisch bureau De Keuze Architecten, laat hij zien hoe slimme interventies (zoals nudging) kunnen leiden tot effectievere keuzes en gedragsverandering. Zijn missie? Bijdragen aan een vitale samenleving, waar we leren van fouten en ze omzetten in kansen.

Deze ochtend staat in het teken van kennis delen, inspiratie opdoen en verbinding maken. Fouten maken hoort bij het werken in de horeca en het omgaan met complexe situaties. Samen ontdekken we hoe we waardevolle lessen kunnen trekken uit mislukkingen en onverwachte kansen kunnen benutten!

Mis deze kans niet om anders naar fouten te kijken en je horizon te verbreden!

Let op: plaatsen zijn beperkt.

Bas Ruyssenaars, innovator en medeoprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen

Algemene informatie

Datum: dinsdag 10 december 2024

Locatie: Zeilschool Pean, Nes

Tijd: 09:30 – 12:00

Opgave: verplicht; voor 26 november 2024

Kosten: n.v.t.

Let op: deze activiteit is voor partners van Gastvrij Fryslân en Firda docenten

Dit vind je misschien ook leuk